Touring

En Nishiki touringcykel kombinerer racercyklens lave vægt og fartegenskaber med mountainbikens holdbarhed og terrænegenskaber. den specifikke kombination af disse egenskaber definerer cyklens forcer.
Nishiki Touringcyklen kan anvendes til en lang række formål. Nogle modeller er særligt egnede til bykørsel, mens andre retter sig mere mod længere ture på landevejen. Alsidighed, pålidelighed og anvendelighed er nøgleord i udviklingsprocessen.
Afhængigt af modelvalg er Nishiki cyklerne udstyret med 18, 8 eller 7 gear. indfarvede aluminiumsskærme er standardudstyr på alle modeller. stilmæssigt byder Nishikis touring-modeller på et minimalistisk, afdæmpet design, som understreger deres høje klasse.
Alle touringcykler leveres i både herre- og damemodeller.

Om Hermansen cykler Aarhus

Hermansen Cykler er en af Aarhus bys ældste cykelforretninger med stor erfaring indenfor salg og reparationer af cykler. Den havde første åbningsdag d. 31. maj 1932. Vi er desuden med i en af Europas største indkøbskæder Bike&co, som stammer fra Tyskland. Her bestræber vi os på at have et udvalg, der kan tilfredsstille langt de fleste cyklisters behov. Vi tilbyder også nethandel på cykler og reservedele, da det ikke er alle varer der lagerføres i den fysiske butik. Tilbehør kan med fordel bestilles i webshoppen, da det sendes direkte fra vores samarbejdspartner, eller du kan vælge at afhente din vare i vores butik. Du vil modtage en sms, når din vare er klar til afhentning.

Din nye cykel kan bestilles i webshoppen, og bliver monteret med det tilbehør du evt. skal bruge uden ekstra omkostninger. Du betaler kun for delene. Din nye cykel kan hentes i butikken 2 til 5 arbejdsdage, efter den er bestilt. De cykler vi har på lager i butikken, bestræber vi os på at levere fra dag til dag.
Hos Hermansen Cykler er service altid en vigtig del af hverdagen.
Vi bestræber os på at gøre vort bedste for vores kunder.

Velkommen til en god og tryg handel.
Med venlig hilsen Michael Mortensen

Åbningstider Butik

Mandag kl.10.00-17.30
Tirsdag kl.10.00-17.30
Onsdag kl.10.00-17.30
Torsdag kl.10.00-17.30
Fredag kl.10.00-17.30
Lørdag kl.10.00-12.30

Hermansen Cykelsport ApS  /  Nørre Alle 96  /  8000 Århus C  /  telefon +45 8612 8652  /  info@hermansen-cykler.dk