Ebsen Nordic Prestige 7g

Ebsen Nordic Prestige 7g

DKK 5.499,00   Vælg variant for status
Antal
Ebsen Nordic Prestige er moderne shopping cykler med fokus på komfort. Nostalgisk design men moderne teknik.
Stellet er lakeret miljøvenligt med vandbaseret lak med tørfilter som giver en super holdbar slagfast lak – perfekt til danske forhold.
Nordic Prestige er velkørende cykler, komfortable med oprejst kørestilling og ergonomiske håndtag. Nordic Prestige leveres med indfarvet kædekasse, bagagebærer og skærme som giver et roligt og behageligt udtryk.
Leveres med stor fastmonteret kurv i rustfrit stål – med masser af plads til indkøb
Ebsen Nordic Prestige er designet i Danmark og produceret miljøvenligt i Europa efter Go Green koncept som b.la anvender økoenergi fra vedvarende energikilder.

Stel: Aluminium
Gear: Shimano Nexus 7 gear med fodbremse
Dæk: CST Otis 5mm indlæg
Forbremse: V-bremse
Lys Navdynamo med for og baglygte
Udstyr: Ergonomiske greb, indfarvet skærme, kædeskærm, godkendt lås, kurv i rustfrit stål og justerbar frempind

Vis mere
Vis mindre
Om Hermansen cykler Aarhus

Hermansen Cykler er en af Aarhus bys ældste cykelforretninger med stor erfaring indenfor salg og reparationer af cykler. Den havde første åbningsdag d. 31. maj 1932. Vi er desuden med i en af Danmarks største indkøbskæder Bike&co, som stammer fra Tyskland. Her bestræber vi os på at have et udvalg, der kan tilfredsstille langt de fleste cyklisters behov. Vi tilbyder også nethandel på cykler og reservedele, da det ikke er alle varer der lagerføres i den fysiske butik. Tilbehør kan med fordel bestilles i webshoppen, da det sendes direkte fra vores samarbejdspartner, eller du kan vælge at afhente din vare i vores butik. Du vil modtage en sms, når din vare er klar til afhentning.

Din nye cykel kan bestilles i webshoppen, og bliver monteret med det tilbehør du evt. skal bruge uden ekstra omkostninger. Du betaler kun for delene. Din nye cykel kan hentes i butikken 2 til 5 arbejdsdage, efter den er bestilt. De cykler vi har på lager i butikken, bestræber vi os på at levere fra dag til dag.
Hos Hermansen Cykler er service altid en vigtig del af hverdagen.
Vi bestræber os på at gøre vort bedste for vores kunder.
HUSK - alle nye cykler købt hos Hermansen cykler, kan få udført GRATIS servicetjek efter 2 mdr. fra købsdato på vores værksted.

Velkommen til en god og tryg handel.
Med venlig hilsen Michael Mortensen

Åbningstider

Mandag kl.10.00-17.30
Tirsdag kl.10.00-17.30
Onsdag kl.10.00-17.30
Torsdag kl.10.00-17.30
Fredag kl.10.00-17.30
Lørdag kl.10.00-12.30

Hermansen Cykelsport ApS  /  Nørre Alle 96  /  8000 Århus C  /  telefon +45 8612 8652  /  info@hermansen-cykler.dk