Ebsen Street Vision Nine

Ebsen Street Vision Nine

DKK 5.999,00   Vælg variant for status
Antal
Ebsen Street cyklerne er lette, hurtige og elegante designet i en sporty stil som er skabt til effektiv kørsel mellem skole , universitet, arbejde eller hvor du nu er på vej hen.
Fælles for EBS City Street modellerne er et sporty look men en fremadrettet kørestilling som giver en følelse af fremdrift uden at ligge helt frem over styret.

Ebsen Street Vision Nine er en velkørende cykel i et smart moderne look. Designet i Danmark og fremstillet i Europa. Sporty model med 9 udvendige Shimano gear og de effektive hydrauliske skivebremser som bremser supergodt i alt slags vejr.

Ebsen Street Vision Nine er bygget på solide stel i aluminium – lakeret med en slagfast pulverlak – en proces hvor stellet får 2 lag vandbaseret pulver lak og derefter et lag klar lak.
Det giver en meget holdbar lakering – velegnet til danske vejr forhold.

EBS Street Vision Nine
Stel: Aluminium 6061
Gear: Shimano XT 9 gear
Dæk: CST Otis 5mm indlæg
Bremser: Shimano Hydrauliske skivebremser /160mm skiver
Udstyr: Ergonomiske greb, indfarvet Skærme


Vis mere
Vis mindre
Om Hermansen cykler Aarhus

Hermansen Cykler er en af Aarhus bys ældste cykelforretninger med stor erfaring indenfor salg og reparationer af cykler. Den havde første åbningsdag d. 31. maj 1932. Vi er desuden med i en af Europas største indkøbskæder Bike&co, som stammer fra Tyskland. Her bestræber vi os på at have et udvalg, der kan tilfredsstille langt de fleste cyklisters behov. Vi tilbyder også nethandel på cykler og reservedele, da det ikke er alle varer der lagerføres i den fysiske butik. Tilbehør kan med fordel bestilles i webshoppen, da det sendes direkte fra vores samarbejdspartner, eller du kan vælge at afhente din vare i vores butik. Du vil modtage en sms, når din vare er klar til afhentning.

Din nye cykel kan bestilles i webshoppen, og bliver monteret med det tilbehør du evt. skal bruge uden ekstra omkostninger. Du betaler kun for delene. Din nye cykel kan hentes i butikken 2 til 5 arbejdsdage, efter den er bestilt. De cykler vi har på lager i butikken, bestræber vi os på at levere fra dag til dag.
Hos Hermansen Cykler er service altid en vigtig del af hverdagen.
Vi bestræber os på at gøre vort bedste for vores kunder.

Velkommen til en god og tryg handel.
Med venlig hilsen Michael Mortensen

Åbningstider Butik

Mandag kl.10.00-17.30
Tirsdag kl.10.00-17.30
Onsdag kl.10.00-17.30
Torsdag kl.10.00-17.30
Fredag kl.10.00-17.30
Lørdag kl.10.00-12.30
Åbningstider se Værkstedet

Hermansen Cykelsport ApS  /  Nørre Alle 96  /  8000 Århus C  /  telefon +45 8612 8652  /  info@hermansen-cykler.dk