El-Cykler Herre

Her finder du et udvalg af populære el-cykler. Til dig der gerne vil have et skub op af bakkerne eller måske bare komme på arbejde uden at svede!?

En elcykel er et meget tektnisk produkt og kræver derfor også stor kvalitetskontrol i både produktionen og i selve justeringen inden cyklen udleveres til dig.
Vi har kun el-cykler der er gennemtestede og som opfylder alle lovkrav og hvor vi kan stå inde for kvaliteten.

I hvert tilfælde får du mere medvind i hverdagen...
Vi har ikke alle modeller i butikken....

Dame Elcykler: https://www.hermansen-cykler.dk/dam...

Læs mere om elcykler

Mangler du en kvalitets elcykel, så kig forbi Hermansen Cykler i Aarhus. Vi har et stort udvalg af elcykler til forskellige behov. Du kan altid få vejledning af vores faguddannet personale.

Elcykler er de seneste år vunder meget hurtigt frem på det danske marked og er især bland ældre blevet meget populært og en god hjælp i hverdagen.
Mange har taget elcyklen til sig og en elcykel kan i mange tilfælde gøre forskellen på om man vælger cyklen frem for anden transport.

Når du køber en elcykel er det vigtigt at vælge en kvalitet der er gennemtestet og god. Det er også vigtigt at du kan få den rigtige service og at du ikke skal køre langt for at få den til eftersyn.
Hos Hermansen Cykler Aarhus finder du kun kvalitets elcykler og du kan altid få vejledning af vores faguddannet personale.
Om Hermansen cykler Aarhus

Hermansen Cykler er en af Aarhus bys ældste cykelforretninger med stor erfaring indenfor salg og reparationer af cykler. Den havde første åbningsdag d. 31. maj 1932. Vi er desuden med i en af Europas største indkøbskæder Bike&co, som stammer fra Tyskland. Her bestræber vi os på at have et udvalg, der kan tilfredsstille langt de fleste cyklisters behov. Vi tilbyder også nethandel på cykler og reservedele, da det ikke er alle varer der lagerføres i den fysiske butik. Tilbehør kan med fordel bestilles i webshoppen, da det sendes direkte fra vores samarbejdspartner, eller du kan vælge at afhente din vare i vores butik. Du vil modtage en sms, når din vare er klar til afhentning.

Din nye cykel kan bestilles i webshoppen, og bliver monteret med det tilbehør du evt. skal bruge uden ekstra omkostninger. Du betaler kun for delene. Din nye cykel kan hentes i butikken 2 til 5 arbejdsdage, efter den er bestilt. De cykler vi har på lager i butikken, bestræber vi os på at levere fra dag til dag.
Hos Hermansen Cykler er service altid en vigtig del af hverdagen.
Vi bestræber os på at gøre vort bedste for vores kunder.

Velkommen til en god og tryg handel.
Med venlig hilsen Michael Mortensen

Åbningstider Butik

Mandag kl.10.00-17.30
Tirsdag kl.10.00-17.30
Onsdag kl.10.00-17.30
Torsdag kl.10.00-17.30
Fredag kl.10.00-17.30
Lørdag kl.10.00-12.30

Hermansen Cykelsport ApS  /  Nørre Alle 96  /  8000 Århus C  /  telefon +45 8612 8652  /  info@hermansen-cykler.dk