Jopo

JOPO since 1965

Designet til sjov, Jopo er den ideelle cykel til alle. Jopo er i dag Finlands bedst sælgende cykel og dens popularitet stiger år efter år, hovedårsagen er det afslappede design.

Jopo fremstilles i Finland af Helkama. En svejset stålramme er rygraden i denne håndlavede cykel, der virkelig kan holde til hverdagens hårde behandling.

Jopo cyklernes funktionalitet og stilfulde fremtoning understreges af dens detaljerede finish

Helkama introducerede den første Jopo cykel på markedet allerede i 1965, og cyklens afslappede konstruktion gjorde den hurtig populær i den finske befolkning. Den er kendt i de nordiske, og mange central europæiske lande, som den finske cykel.

Hvis man skal beskrive Jopo cyklen med et ord, er det farverig. Den originale palette af farve er gennem årene gradvist ekspanderet og der kommer hele tiden nye Jopo farver til. Den farverige fremtoning skabes med pulverlakering som både er slidstærk og miljøvenlig.

Om Hermansen cykler Aarhus

Hermansen Cykler er en af Aarhus bys ældste cykelforretninger med stor erfaring indenfor salg og reparationer af cykler. Den havde første åbningsdag d. 31. maj 1932. Vi er desuden med i en af Europas største indkøbskæder Bike&co, som stammer fra Tyskland. Her bestræber vi os på at have et udvalg, der kan tilfredsstille langt de fleste cyklisters behov. Vi tilbyder også nethandel på cykler og reservedele, da det ikke er alle varer der lagerføres i den fysiske butik. Tilbehør kan med fordel bestilles i webshoppen, da det sendes direkte fra vores samarbejdspartner, eller du kan vælge at afhente din vare i vores butik. Du vil modtage en sms, når din vare er klar til afhentning.

Din nye cykel kan bestilles i webshoppen, og bliver monteret med det tilbehør du evt. skal bruge uden ekstra omkostninger. Du betaler kun for delene. Din nye cykel kan hentes i butikken 2 til 5 arbejdsdage, efter den er bestilt. De cykler vi har på lager i butikken, bestræber vi os på at levere fra dag til dag.
Hos Hermansen Cykler er service altid en vigtig del af hverdagen.
Vi bestræber os på at gøre vort bedste for vores kunder.

Velkommen til en god og tryg handel.
Med venlig hilsen Michael Mortensen

Åbningstider Butik

Mandag kl.10.00-17.30
Tirsdag kl.10.00-17.30
Onsdag kl.10.00-17.30
Torsdag kl.10.00-17.30
Fredag kl.10.00-17.30
Lørdag kl.10.00-12.30

Hermansen Cykelsport ApS  /  Nørre Alle 96  /  8000 Århus C  /  telefon +45 8612 8652  /  info@hermansen-cykler.dk