Nishiki Touring Master 7 RB

Nishiki Touring Master 7 RB

Før DKK 5.299,00
DKK 4.199,00
Spar DKK 1.100,00   Vælg variant for status
Antal
Touring Master har været i Nishikis program i masser af år. Touring Master er en robust sporty cykel - skabt til både bykørsel og til længere ture på landevejen.

Nishiki præsenterer et bredt udvalg af touring modeller – afhængig af modellen du vælger får du 8 kædegear eller Nexus 7 gearnav, skivebremse, rullebremse, eller fodbremse.
En Nishiki Touring har- uanset model – lige præcist det udstyr der er nødvendigt for at give dig den ypperste køreoplevelse.
Intet fyld eller pynt men et afdæmpet design – med detaljer som indfarvede skærme og dæk med beskyttelse mod punkteringer.

Stel Aluminium
Gear Shimano Nexus 7 gear med friløb
Skiftegreb Shimano RapidFire - tommelskifter
Bremser Shimano rullebremser for og bag
Hjul Dobbelt bundede aluminium med eger i rustfrit stål
Dæk Kenda Kwest  700x32
Kranksæt 42T helstøbt aluminium med kædedisc
Vægt 14,5kg

Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Hermansen cykler Aarhus

Hermansen Cykler er en af Aarhus bys ældste cykelforretninger med stor erfaring indenfor salg og reparationer af cykler. Den havde første åbningsdag d. 31. maj 1932. Vi er desuden med i en af Europas største indkøbskæder Bike&co, som stammer fra Tyskland. Her bestræber vi os på at have et udvalg, der kan tilfredsstille langt de fleste cyklisters behov. Vi tilbyder også nethandel på cykler og reservedele, da det ikke er alle varer der lagerføres i den fysiske butik. Tilbehør kan med fordel bestilles i webshoppen, da det sendes direkte fra vores samarbejdspartner, eller du kan vælge at afhente din vare i vores butik. Du vil modtage en sms, når din vare er klar til afhentning.

Din nye cykel kan bestilles i webshoppen, og bliver monteret med det tilbehør du evt. skal bruge uden ekstra omkostninger. Du betaler kun for delene. Din nye cykel kan hentes i butikken 2 til 5 arbejdsdage, efter den er bestilt. De cykler vi har på lager i butikken, bestræber vi os på at levere fra dag til dag.
Hos Hermansen Cykler er service altid en vigtig del af hverdagen.
Vi bestræber os på at gøre vort bedste for vores kunder.

Velkommen til en god og tryg handel.
Med venlig hilsen Michael Mortensen

Åbningstider Butik

Butik midlertidigt lukket til d.7/2
Værkstedet har åben fra kl.10.00 til 16.00.
Værkstedet er lukket lørdag og søndag.


Hermansen Cykelsport ApS  /  Nørre Alle 96  /  8000 Århus C  /  telefon +45 8612 8652  /  info@hermansen-cykler.dk