Winther Superbe 4
Winther Superbe 4

Winther Superbe 4

DKK 20.999,00   Vælg variant for status
Antal
Winther Superbe 4 er en velkørende elcykel med Bosch centermotor som giver lavt tyngdepunkt og perfekt balance. Kørestillingen er den behagelige oprejste og det brede styr med ergonomiske håndtag giver fuld kontrol i trafikken.
Centermotoren er støjsvag med et kraftigt 11,1Ah/400Wh batteri – nok til70-100km pr opladning – afhængig af køre stil og terræn.
Motoren kontrolleres med det smarte Purion – kompakt -men med store letlæselige tal. Displayet viser batteriniveau .hastighed ,køreindstilling, rækkevidde og total kørt distance.
Gearnavet er det pålidelige Shimano Nexus 7 med fodbremse. Forbremsen er en hydraulisk skivebremse fra Shimano som bremser sikkert i alt slags vejr.
Winther Superbe 4 kommer fuld monteret med støtteben, ergonomiske håndtag, Selle Royal sadel, godkendt lås og lys. Superbe 4 er monteret med affjedringsforgaffel og affjedret sadelpind som gør cykelturen endnu mere komfortabel.

Stel Aluminium/51cm/56cm
Forgaffel Affjedring
Gear Shimano Nexus 7 med fodbremse
Skiftegreb Drejegreb
Motor Bosch Active Line Plus
Batteri 11,1AH/400Wh monteret under bagagebærer
Forbremse Hydraulisk skivebremse
Dæk  Schwalbe Energizer Plus med reflekssiderVis mere
Vis mindre
SE FLERE VARIANTER AF DETTE PRODUKT
Om Hermansen cykler Aarhus

Hermansen Cykler er en af Aarhus bys ældste cykelforretninger med stor erfaring indenfor salg og reparationer af cykler. Den havde første åbningsdag d. 31. maj 1932. Vi er desuden med i en af Europas største indkøbskæder Bike&co, som stammer fra Tyskland. Her bestræber vi os på at have et udvalg, der kan tilfredsstille langt de fleste cyklisters behov. Vi tilbyder også nethandel på cykler og reservedele, da det ikke er alle varer der lagerføres i den fysiske butik. Tilbehør kan med fordel bestilles i webshoppen, da det sendes direkte fra vores samarbejdspartner, eller du kan vælge at afhente din vare i vores butik. Du vil modtage en sms, når din vare er klar til afhentning.

Din nye cykel kan bestilles i webshoppen, og bliver monteret med det tilbehør du evt. skal bruge uden ekstra omkostninger. Du betaler kun for delene. Din nye cykel kan hentes i butikken 2 til 5 arbejdsdage, efter den er bestilt. De cykler vi har på lager i butikken, bestræber vi os på at levere fra dag til dag.
Hos Hermansen Cykler er service altid en vigtig del af hverdagen.
Vi bestræber os på at gøre vort bedste for vores kunder.

Velkommen til en god og tryg handel.
Med venlig hilsen Michael Mortensen

Åbningstider Butik

Mandag kl.10.00-17.30
Tirsdag kl.10.00-17.30
Onsdag kl.10.00-17.30
Torsdag kl.10.00-17.30
Fredag kl.10.00-17.30
Lørdag kl.10.00-12.30
Åbningstider se Værkstedet

Hermansen Cykelsport ApS  /  Nørre Alle 96  /  8000 Århus C  /  telefon +45 8612 8652  /  info@hermansen-cykler.dk