De Rosa Merak Disc
De Rosa Merak Disc
De Rosa Merak Disc
De Rosa Merak Disc

De Rosa Merak Disc

DKK 64.000,00
   Kan kun købes i butik
Køb i butik
I 2000 vandt Romans Vainsteins verdensmesterskabet i landevejscykling på en De Rosa Merak i Plouay, Frankrig. Her 20 år efter markeres dette med lanceringen af en ny Merak model, der som dengang repræsenterer det ypperste af race-teknologi hos De Rosa. Merak er den absolutte top-model, der kommer fra den italienske producent i Cusano Milanino. De Rosa Merak Disc er "State of the art" indenfor moderne high-end cykling, og afdækker bredt de krav der er fra ryttere i det proffesionelle felt, samt ryttere hvor kun det bedste er godt nok. Med sin aerodynamiske udformning, og en rammevægt på blot 800 gram kan Merak gøre sig i alt terræn. Det stilrene design som De Rosa er kendt for, går hånden i hånden med ønsket om at fremstille en aerodynamisk racercykel uden synlige kabler. Noget man ved selvsyn kan se er lykkedes, ved blot et enkelt kig på denne perle. Med De Rosa Merak Disc modellen, bliver der tilføjet et nyt og meget spændende kapitel, til historien om racercyklen med det episke navn. Det er så blot op til dig, om du skal blive en del af denne historie som starter med et kig..en tanke..en drøm... Hvor passionen ligger i hjertet !

De Rosa Merak Disc leveres i 6 forskellige farver og 8 stelstørrelser.

Farvevarianter: Bianco - Cielo - Blu - Nero - Rosso - Silver

Merak Silver 48/52,9
Shimano Ultegra R8070 Di2
Fulcrum Wind 55 DB
kan ses i butikken.
Vis mere
Vis mindre
Om Hermansen cykler Aarhus

Hermansen Cykler er en af Aarhus bys ældste cykelforretninger med stor erfaring indenfor salg og reparationer af cykler. Den havde første åbningsdag d. 31. maj 1932. Vi er desuden med i en af Europas største indkøbskæder Bike&co, som stammer fra Tyskland. Her bestræber vi os på at have et udvalg, der kan tilfredsstille langt de fleste cyklisters behov. Vi tilbyder også nethandel på cykler og reservedele, da det ikke er alle varer der lagerføres i den fysiske butik. Tilbehør kan med fordel bestilles i webshoppen, da det sendes direkte fra vores samarbejdspartner, eller du kan vælge at afhente din vare i vores butik. Du vil modtage en sms, når din vare er klar til afhentning.

Din nye cykel kan bestilles i webshoppen, og bliver monteret med det tilbehør du evt. skal bruge uden ekstra omkostninger. Du betaler kun for delene. Din nye cykel kan hentes i butikken 2 til 5 arbejdsdage, efter den er bestilt. De cykler vi har på lager i butikken, bestræber vi os på at levere fra dag til dag.
Hos Hermansen Cykler er service altid en vigtig del af hverdagen.
Vi bestræber os på at gøre vort bedste for vores kunder.

Velkommen til en god og tryg handel.
Med venlig hilsen Michael Mortensen

Åbningstider Butik

Mandag kl.10.00-17.30
Tirsdag kl.10.00-17.30
Onsdag kl.10.00-17.30
Torsdag kl.10.00-17.30
Fredag kl.10.00-17.30
Lørdag kl.10.00-12.30

Hermansen Cykelsport ApS  /  Nørre Alle 96  /  8000 Århus C  /  telefon +45 8612 8652  /  info@hermansen-cykler.dk