Flasker & flaskeholder

Herunder finder du et udvalg af drikkedunke og flaskeholdere.
Vi har samlet en række af de mest populære produkter her...

Det er vigtigt at drikke rigeligt med væske når man motionerer. En flaskeholder fastmonteret på cyklen er den bedste løsning:
Det er nemt at få fat i flasken , flasken sidder sikkert i flaskeholderen så du ikke taber den under kørsel. På de fleste cykler beregnet til sport og motion er der skruehuller til montering af 1 eller 2 flaskeholdere.
På hermansen-cykler.dk finder du et stort udvalg af flaskeholdere i alle prisklasser og materialer , fra standard aluminium til carbon og titanium.
Vi fører også et stort udvalg af flasker - alle flaskerne er godkendt til fødevarer. Vi har både almindelige flasker og termo flasker som holder væsken kold eller varm.

Om Hermansen cykler Aarhus

Hermansen Cykler er en af Aarhus bys ældste cykelforretninger med stor erfaring indenfor salg og reparationer af cykler. Den havde første åbningsdag d. 31. maj 1932. Vi er desuden med i en af Europas største indkøbskæder Bike&co, som stammer fra Tyskland. Her bestræber vi os på at have et udvalg, der kan tilfredsstille langt de fleste cyklisters behov. Vi tilbyder også nethandel på cykler og reservedele, da det ikke er alle varer der lagerføres i den fysiske butik. Tilbehør kan med fordel bestilles i webshoppen, da det sendes direkte fra vores samarbejdspartner, eller du kan vælge at afhente din vare i vores butik. Du vil modtage en sms, når din vare er klar til afhentning.

Din nye cykel kan bestilles i webshoppen, og bliver monteret med det tilbehør du evt. skal bruge uden ekstra omkostninger. Du betaler kun for delene. Din nye cykel kan hentes i butikken 2 til 5 arbejdsdage, efter den er bestilt. De cykler vi har på lager i butikken, bestræber vi os på at levere fra dag til dag.
Hos Hermansen Cykler er service altid en vigtig del af hverdagen.
Vi bestræber os på at gøre vort bedste for vores kunder.

Velkommen til en god og tryg handel.
Med venlig hilsen Michael Mortensen

Åbningstider Butik

Mandag kl.10.00-17.30
Tirsdag kl.10.00-17.30
Onsdag kl.10.00-17.30
Torsdag kl.10.00-17.30
Fredag kl.10.00-17.30
Lørdag kl.10.00-12.30

Hermansen Cykelsport ApS  /  Nørre Alle 96  /  8000 Århus C  /  telefon +45 8612 8652  /  info@hermansen-cykler.dk